Over ons


Continue Logistics is een strak en goed georganiseerd nationaal én internationaal opererend transportbedrijf. Wij zorgen ervoor dat alles op het afgesproken tijdstip én in perfecte staat op de juiste plaats van bestemming terecht komt.
Ons bedrijf bestaat sinds 2014 en in een korte tijd zijn wij een groot team van medewerkers zorgen wij voor kwalitatief hoge dienstverlening. Voor ons geldt het motto: ‘Afspraak is afspraak.’
Samen met u bepalen we welke tussentijdse stappen er ondernomen moeten worden, zoals verpakken, prijzen, opslaan, ompakken en transport. Zo krijgt u een offerte op maat en komt u niet voor verrassingen te staan.
Het gehele wagenpark wordt vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven op efficiënte en effectieve wijze aangestuurd langs alle bestemmingen binnen en buiten Nederland. Mede hierdoor kunnen wij onze transportdiensten tegen gunstige tarieven aanbieden.

Strategie


Continue Logistics behoort als middelgrote transportorganisatie tot dé Nederlandse transportspecialisten met Europa als werkterrein. Continue Logistics richt zich specifiek op een aantal deelgebieden. Kortom, we doen waar we goed in zijn: transport en distributie. Door het aanbieden van efficiënte, effectieve en concurrerende transportoplossingen slagen we er in onze marktpositie voortdurend te verstevigen en uit te breiden. Uitgangspunten daarbij zijn: slagvaardig handelen en een duidelijke focus op onze kernactiviteiten. Hiermee onderscheiden we ons van andere multinationale netwerkdienstverleners. .

Missie


Continue Logistics streeft naar een duurzame relatie met onze klanten. Hoe?

  • Door transportoplossingen te bieden die resulteren in een betere concurrentiepositie voor onze klanten.
  • Door te voldoen aan de verwachtingen en behoeften van onze klanten.
  • Door persoonlijk en intensief contact met onze klanten als partner én als adviseur.
  • Door het aanbieden van specialistische markt- en productkennis.

Waarom Continue Logistics


Efficiënt, duurzaam en pijlsnel

  • Onze transportoplossingen resulteren in een hoger rendement en een betere concurrentiepositie van onze opdrachtgevers.
  • Onze complete dienstverlening sluit aan op de wensen van de klant.
  • We bieden onderscheidende oplossingen door onze specialisatie in verschillende product-marktcombinaties en onze specifieke marktkennis.
  • We hanteren een persoonlijke benadering met enthousiaste medewerkers.
  • We werken met goed uitgerust materieel en moderne IT-toepassingen.